Home / Nieuwsbericht Racing Club Den Haag / Grote groep naar NJJK

Grote groep naar NJJK

Vanaf 11 tot en met 14 juni is Eindhoven het toneel voor de Nationale titelstrijd bij de jeugd en junioren. Voor Racing Club en DES verschijnen er maar liefst 30 zwemmers aan de start. De 30 Haagse zwemmers zijn in totaal goed voor 130 starts!

De jeugdzwemmers zullen vanaf donderdag starten met de eerste series, de rest van de dagen zullen opgebouwd zijn met in de ochtend series en ’s middags de finales. Voor de junioren zwemmers begint het programma ook op donderdagmiddag met de eerste sessie en zij zullen elke ochtend en middag een sessie hebben.

Het NJJK begint op donderdag voor Eva, Floor, Freek, Max V. en Rohan met de 400m vrije slag. Nadat zij hebben afgetrapt is het vrijdagochtend de beurt aan de zwemmers voor de 50m schoolslag. Voor de heren start Joeri en bij de dames Ana Nusa. Beiden staan 10e geplaatst, dus dat wordt nog spannend om bij de eerste 8 voor een finaleplek te komen. Na de 50m schoolslag is het de beurt aan de 200m rugslag voor Rohan, Max V., Freek, Krijn en Emma. Daarna komen Jonne, Geatane en Eva aan de start voor de 100m vlinderslag. Na de 100m vlinderslag wordt de ochtendsessie afgesloten met wat sprintwerk op de 50m vrije slag. Veel zwemmers voor de 50m vrije slag waaronder, Cas, Freek, Ignazio, Nika, Marc, Ivo, Sven, Martijn, Iona, Sterre, Ana Nusa en Serena.

Vrijdagmiddag wordt de 400m vrije slag als directe finale gezwommen door Emma, Sterre en Gaetane. Daarna is het de beurt aan de junioren meisjes, Eva, Dominique en Floor, om de 200m rugslag te zwemmen. Voor Nika staat de 100m vlinderslag op het programma. Vervolgd met de 400m wisselslag voor Rohan en Max V.. Ook de 400m wisselslag als directe finale voor Jonne. Ook vrijdagmiddag wordt afgesloten met de 50m vrije slag alleen nu voor de junioren meisjes, Marith en Floor.

Op zaterdagochtend wordt er begonnen met de 50m vlinderslag voor Jelmer. Waar op vrijdag de 200m rugslag was is op zaterdag de 100m rugslag. Deze wordt gezwommen door Eva, Dominique, Lotte, Emma, Ivo en Krijn. Het volgende nummer dat op het programma staat is de 200m vrije slag met ook weer veel Haagse deelnemers; Freek, Nika, Rohan, Max V., Marc, Jonne, Sterre, Emma, Iona, Juliette. Vervolgd wordt met de 200m schoolslag voor Eva, Dominique, Lotte, Ana Nusa, Alex en Joeri. Het ochtendprogramma kent als afsluiting de 4x100m vrije slag estafette voor de junioren meisjes Dominique, Eva, Marith en Floor.

Zaterdagmiddag wordt de 100m rugslag voor jongens junioren gezwommen aan de start staan Max V. en Freek. Daarna staan Eva, Dominique en Lotte aan de start voor de 200m vrije slag. Ook is het de beurt aan de jongens junioren om te laten zien wat ze kunnen op de 200m schoolslag met aan de start Rohan en Max R.. De middag sessie wordt afgesloten met Floor die de 400m wisselslag gaat zwemmen.

De laatste dag wordt begonnen met de 100m schoolslag voor Eva, Lotte, Ana Nusa, Alex, Toby en Joeri. Na de 100m schoolslag is het de beurt aan de jongens en de jeugd dames om te knallen op de 100m vrije slag. De zwemmers die starten zijn: Cas, Nika, Freek, Ignazio, Rohan, Max V., Sven, Iona, Sterre, Juliette en Emma. Het programma gaat door met de 200m wisselslag voor Eva, Lotte, Dominique, Ana Nusa, Sterre en Jonne. Na de 200m wisselslag de taak aan Freek en Gaetane om de 200m vlinderslag te zwemmen. De ochtend eindigt met de 50m rugslag van Ivo.

De allerlaatste sessie start met de 100m schoolslag voor de jongens junioren, met aan de start Rohan en Max R.. Nu is het de beurt aan de junioren meisjes, Eva, Dominique, Lotte en Floor om te knallen op de 100m vrije slag. Daarna wordt vervolgd met de 200m wisselslag voor Rohan, Freek, Nika en Max R.. Het NJJK wordt afgesloten met de 200m vlinderslag van Anne.

Doordat veel zwemmers op meerdere dagen zwemmen overnacht een groot deel samen in huisjes op een nabij gelegen vakantiepark.

De tijdens kun je tijdens het NJJK in de gaten houden via deze link:
http://livetiming.knzb.nl/njjklb15/index.html

De zwemmers die naar de NJJK gaan voor Racing Club:
–          Alex Bakker-Noguer
–          Emma Berry
–          Marc Botter
–          Juliette Diaz Diaz
–          Ivo van Dijck
–          Eva Geilenkirchen
–          Sven Hubregtse
–          Cas Jansen
–          Marith de Jong
–          Floor de Kievit
–          Krijn de Kievit
–          Lotte Koorneef
–          Jelmer Lankhorst
–          Dominique van der Meer
–          Max Reinders
–          Jonne Schaafsma
–          Joeri Snippert
–          Martijn Tamis
–          Iona van der Toorn
–          Serena Tsizi Yu Tom
–          Rohan Vazirani
–          Ana Nusa Versnik
–          Max Visser
–          Toby van Wijngaarden

Voor DES:
–          Anne van der Zwan
–          Freek Hollander
–          Gaetane Demyttenaere
–          Ignazio Nunzi
–          Nika Tchikhinachvili
–          Sterre Keller

Check Also

71142177_2616942051701173_4249683991214424064_o

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap! Het was weer een mooie opening van het nieuwe …

FrenchSpainGermanEnglish