Home / Nieuwsbericht Racing Club Utrecht / Kerstspecial Utrecht Swimming

Kerstspecial Utrecht Swimming

Utrecht Kerstspecial – In de kerstvakantie bood Utrecht Swimming “kerst trainingen” aan. Zwemmers uit het hele land hebben de weg naar het bad in Zeist gevonden. Meer dan 40 deelnemers hebben meegedaan met deze “kerst special”.

Training

De training bestond uit 30 minuten landtraining en 90 minuten zwemtraining. Tijdens deze training kregen de zwemmers training van trainers Robin van Aggele, Bert Smit en Teun Groeneweg. Voor een aantal zwemmers was landtraining een nieuwe ervaring.

Een aantal zwemmers gebruikte deze extra trainingen als voorbereiding op de Regionale Winter Kampioenschappen en/of de Nationale junioren/jeugd kampioenschappen.

Robin van Aggele: “Tussen kerst en oud & nieuw is er bij sommige zwemmers behoefte aan extra trainingen. Wij kunnen hier in ondersteunen. Zwemmers hebben vakantie waardoor zij onze kant op kunnen komen om met ons mee te kunnen trainen. Daarnaast geeft de feestdagen voor een extra leuke sfeer.”

Meetrainen

Wil je (incidenteel) meetrainen ter voorbereiding op komende kampioenschappen? Of wil je gewoon  je techniek en/of conditie verbeteren? Neem contact met ons op.

Utrecht Swimming kerst special Robin van Aggele Utrecht Swimming kerst special groepsfoto

Utrecht Swimming kerst special landtraining

 

 

Check Also

Racing Club Startblok Hofbad

The Hague Swimming / Utrecht Swimming klaar voor het Nederlands Kampioenschap

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 november 2016 vindt het Open Nederlands Kampioenschap …

FrenchSpainGermanEnglish