Home / Nieuwsbericht Racing Club Den Haag / Kick-off kamp Zeist 2016

Kick-off kamp Zeist 2016

Tijdens het Kick-off kamp waren zwemmers van Des, Racing Club Den Haag en Utrecht aanwezig. Onderstaan het verslag van afgelopen dagen. Met dit kamp is het seizoen 2016/2017 officieel van start gegaan voor The Hague Swimming.

Het kick-off kamp dag 1

Voor de jongste zwemmers begon het kick-off met een uitleg, avond eten en werden de kamers gereed gemaakt. Daarna werd in het bos in de schemering fanatiek levend stratego gespeeld.

Voor de oudste werd eerst nog een training afgewerkt. Na de training rustig kamers opzoeken was er niet bij. Zij werden namelijk gelijk gedropt op verschillende locaties met de opdracht om het kamphuis te vinden. Gelukkig konden de meeste groepen het kamphuis redelijk snel vinden en konden aanschuiven bij de stropdassen pubquiz van Tom.

Morgen wacht een vol programma, de ‘meeste’ kinderen liggen al op één oor in afwachting op morgen!

Kick-off dag 2

De eerste kinderen waren vroeg uit de veren en al aan het spelen op het grasveld. Na het ontbijt mochten de oudste leden gelijk sportief hardlopen naar de nog geheime activiteit. Bij aankomst was dat vrij snel duidelijk, we waren namelijk bij de manage! De kleinste en junioren hadden eerst nog sportspelletjes en een bootcamp om daarna ook te gaan paardrijden!

Na de lunch gingen alle groepen op weg naar het zwembad voor het Michael Phelps spel en de oma-onderbroekestafette. Aan teamspirit geen gemis, aangezien de aanmoedingen nog tot ver te horen waren!

Na het zwemmen heeft iedereen zich klaar gemaakt voor de lekkere bbq en het feest! Om het feest in beetje op gang te brengen kregen alle groepen nog een dans clinic en kon het feest los barsten! De avond werd afgesloten met het kampvuur of een film. Iedereen kon wellicht wat later dan normaal zijn bedje opzoeken!

Kick-off dag 3

Ook het kick-off weekend is tot een eind gekomen en liggen de meeste kinderen waarschijnlijk al op 1 oor. Het kampvuur was voor sommige leiding zo leuk dat ze het maar de hele nacht hebben bewaakt en hun slaap er voor hebben opgegeven!

Voor de meeste kinderen was ook deze ochtend wat lastiger om wakker te worden. Maar ook bij de laatste dag werd er nog iets leuks georganiseerd. Er waren namelijk drie rugbytrainers van de Voorburgse rugby club langs gekomen om iedereen rugby clinics te geven! Tackelen, gooien alles kwam aan bod! Voor de groepen die even moesten wachten op de clinic was er potje trefbal of een spelletje levend stratego in het bos.

Hierna was het tijd om de koffers te pakken en weer richting huis te gaan. Het einde van een succesvol kick-off weekend!

kick-off dag 1 the hague swimming presentatiekick-off dag 1 the hague swimming kick-off dag 2 the hague swimming bbqkick-off dag 2 the hague swimming tom kick-off dag 2 the hague swimming zwemmers kick-off dag 3 the hague swimming rugby

Check Also

71142177_2616942051701173_4249683991214424064_o

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap! Het was weer een mooie opening van het nieuwe …

FrenchSpainGermanEnglish