Home / Persberichten / Kring Speedo Club Meet prooi voor Racing Club

Kring Speedo Club Meet prooi voor Racing Club

Kring Speedo Club Meet prooi voor Racing Club

Minioren geplaatst voor Landelijke Speedo Club Meet 

Den Haag, 18 november 2012 – De Kring Speedo Club Meet in de Haagse Waterthor is vandaag gewonnen door Racing Club. De 18 minioren van het eerste team van de Haagse zwemvereniging bleven de jongste zwemmers van WVZ uit Zoetermeer en het Haagse DES ruim voor. Racing Club is hiermee geplaatst voor de Landelijke Speedo Club Meet op zaterdag 9 februari 2013 in Terneuzen. Vorig jaar veroverde Racing Club nog een 3e plek in de Landelijke finale. 

Eindstand Kring regio Haaglanden:
1.         Racing Club (Den Haag), 1.653,65
2.         WVZ (Zoetermeer), 1.736,01
3.         DES (Den Haag) 1.993,26

Lars Wouters, Technisch Directeur van Racing Club was tevreden met de prestaties van zijn jongste pupillen: “De Speedo Club Meet is een wedstrijd waar de minioren zich voor het eerst in een serieuze wedstrijd kunnen laten zien. Zowel individueel als in teamverband hebben de kinderen het fantastisch gedaan. Er wordt door officials streng gekeken naar keerpunten, slagen en aantikken, maar ook vandaag liet het collectief van Racing Club zich uitstekend gelden. We blijven de komende maanden samen keihard trainen zodat we in februari in Terneuzen voor een verrassing kunnen zorgen.”

Kring Over Racing Club
Racing Club is een Haagse wedstrijdzwemvereniging (2009), opgezet met het doel zwemmers een inspirerende omgeving te bieden om hun talent optimaal te ontwikkelen. Racing Club wil het topzwemmen in Den Haag professionaliseren en Den Haag als topsportstad op de kaart zetten. Racing Club ontving in 2012 het keurmerk Haags Goud en  traint in het Haagse Hofbad in Ypenburg. Zwemmen is de passie van alle betrokkenen bij Racing Club, kwaliteit de standaard, excellentie de uitdaging. Dream. Believe. Achieve. www.racingclub.nl / @racingclubnl

Voor nadere informatie (niet voor publicatie)
Foto’s van de Kring Speedo Club Meet in de op 18 november zijn met bronvermelding Foto Maureen de Jonge vrij te gebruiken voor redacties. Meer foto’s op aanvraag verkrijgbaar.

Bert Tielemans, perswoordvoerder
06 – 573 433 31 / btielemans@ziggo.nl / @berttielemansjr

Thomas Bos, voorzitter Racing Club
voorzitter@racingclub.nl / @ikthomasbos

Racing Club kring speedo club meet winst Racing Club kring speedo club meet estafette Racing Club kring speedo club meet zwemmen

Check Also

swim-den-haag-unicef

Ranomi Cup levert 18.800 euro voor Unicef op

Unicef ambassadeur ‘beduusd’ Den Haag, 8 april 2018 – Op de slotdag van de Swim …

FrenchSpainGermanEnglish