Home / Nieuwsbericht Racing Club Utrecht / Update: Lotte Hosper zwemt EJOF limiet 400m wisselslag

Update: Lotte Hosper zwemt EJOF limiet 400m wisselslag

Tijdens de 1e Swim Cup in Den Haag heeft Lotte Hosper het EJOF limiet gehaald op de 400 meter wisselslag. Met een tijd van 5.06.97 zwom zij ruim onder het limiet van 5.11.08.

Finale Swim Cup Den Haag

Lotte zwom haar toptijd in de series van de Swim Cup in Den haag. Zij plaatste zich als tweede voor de finale die eind van plaats vindt. Misschien kan zij haar tijd nog aanscherpen.

Update:

In de finale verbeterde Lotte haar toptijd. Zij zwom naar een tijd van 5.05.11 en daarmee eindigde ze als 3e.

EJOF

Het Europees jeugd Olympisch festival wordt dit jaar gehouden van 23 t/m 29 juni in Györ in Hongarije. Dit toernooi is voor sporters tot en met 18 jaar. Op het programma staan alleen maar Olympische Sporten. Tijdens dit toernooi maken de sporter kennis met alle Olympische tradities. Zo verblijven de sporters gezamelijk in een Olympisch dorp. De EJOF heeft een zomer- en een wintereditie

Het EJOF is bedoeld als stimulans voor jonge talenten om door te gaan op de nog lange, vaak moeizame weg naar de volwassen top. Met als absoluut hoogtepunt natuurlijk deelname aan de échte Olympische Spelen. Heel belangrijk is dat EJOF-deelnemers internationale wedstrijdervaring opdoen en dat zij kennismaken met leeftijdgenoten uit andere takken van sport en uit alle mogelijke landen.

Lotte Hosper EJOF

Check Also

Racing Club Startblok Hofbad

The Hague Swimming / Utrecht Swimming klaar voor het Nederlands Kampioenschap

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 november 2016 vindt het Open Nederlands Kampioenschap …

FrenchSpainGermanEnglish