Home / Persberichten / Racing Club breekt puntenrecord tijdens 1e ronde E.ON zwemcompetitie

Racing Club breekt puntenrecord tijdens 1e ronde E.ON zwemcompetitie

Racing Club breekt puntenrecord tijdens 1e ronde E.ON zwemcompetitie

Oss / Den Haag, 30 september 2012 – De Haagse zwemvereniging Racing Club heeft tijdens de eerste ronde van de E.ON zwemcompetitie 2012 – 2013 in Oss, het puntenrecord verbroken in de landelijke C-klasse. De Haagse zwemmers, vorig jaar gepromoveerd uit de Districtklasse, behaalden gezamenlijk 5635.35 punten. Met dit puntenaantal verdrongen ze de zwemmers van PSV Eiffeilswimmers van de historische ranglijst.   

Het team van Racing Club, onder leiding van Technisch Directeur Lars Wouters, heeft met de uitstekende prestaties van haar jonge zwemteam in Oss, direct haar visitekaartje afgegeven op weg naar een volgend kampioenschap in de landelijke zwemcompetitie. WS Twente met 5789.82 punten en TriVia 2 met 5975.12 punten volgen op een flinke afstand. De komende maanden volgen nog vier competitierondes.

Lars Wouters: “Het seizoen is nog maar net begonnen. Dat we er als team en individueel nu al zo sterk voorstaan is een enorme opsteker voor iedereen bij Racing Club. Door de bouwvertraging van het Hofbad hebben we de afgelopen weken met kunst en vliegwerk trainingsschema’s in verschillende zwembaden moeten opstellen. Over twee weken is het Hofbad helemaal klaar en kunnen we echt ‘volle bak’ trainen met onze zwemmers. Dat belooft veel goeds voor de volgende competitierondes.”

Voor nadere informatie (niet voor publicatie)
Thomas Bos, voorzitter Racing Club
voorzitter@racingclub.nl

Jelle Blok, teammanager Racing Club
06 – 273 770 70 / jelle@racingclub.n

Check Also

swim-den-haag-unicef

Ranomi Cup levert 18.800 euro voor Unicef op

Unicef ambassadeur ‘beduusd’ Den Haag, 8 april 2018 – Op de slotdag van de Swim …

FrenchSpainGermanEnglish