Home / Persberichten / RACING CLUB KAMPIOEN C-KLASSE E.ON ZWEMCOMPETITIE

RACING CLUB KAMPIOEN C-KLASSE E.ON ZWEMCOMPETITIE

RACING CLUB KAMPIOEN C-KLASSE E.ON ZWEMCOMPETITIE

Haagse club promoveert naar landelijke B-klasse

Den Haag, 10 maart 2013 – De Haagse zwemvereniging Racing Club is vandaag na de vierde E.ON competitiewedstrijd landelijk C-klasse kampioen van Nederland geworden. Met 5.332,81 punten bleven de Haagse zwemmers in het Zeeuwse Oostburg WS Twente en VZC-E&P ruim voor. Racing Club, dat alle vier de competitierondes wist te winnen, promoveert door deze prestatie voor het vierde jaar op rij en komt volgend seizoen uit in de landelijke B-klasse.

Technisch Directeur Lars Wouters van Racing club kon zijn geluk niet op na het behalen van het kampioenschap: “Wat een fantastische teamprestatie. We zijn ongeslagen kampioen geworden in de C-klasse en daarmee voor het vierde jaar op rij gepromoveerd. Dit kampioenschap is de verdienste van het hele team van Racing Club. De zwemmers zijn boven zichzelf uitgestegen met uitstekende tijden en diverse PR’s.”

Over Racing Club
Racing Club is een Haagse wedstrijdzwemvereniging (2009), opgezet met het doel zwemmers een inspirerende omgeving te bieden om hun talent optimaal te ontwikkelen. Racing Club wil het topzwemmen in Den Haag professionaliseren en Den Haag als topsportstad op de kaart zetten. Racing Club ontving in 2012 het keurmerk Haags Goud en  traint in het Haagse Hofbad in Ypenburg. Zwemmen is de passie van alle betrokkenen bij Racing Club, kwaliteit de standaard, excellentie de uitdaging. Dream. Believe. Achieve. www.racingclub.nl / @racingclubnl

Voor nadere informatie (niet voor publicatie)
De bijgesloten foto van het team van Racing Club in Oostburg is vrij te gebruiken voor redacties.

Bert Tielemans, perswoordvoerder
06 – 573 433 31 / bert@racingclub.nl / @berttielemansjr

Check Also

swim-den-haag-unicef

Ranomi Cup levert 18.800 euro voor Unicef op

Unicef ambassadeur ‘beduusd’ Den Haag, 8 april 2018 – Op de slotdag van de Swim …

FrenchSpainGermanEnglish