Home / Nieuwsbericht Racing Club Den Haag / Racing Club naar Swim Cup 2015 – Eindhoven

Racing Club naar Swim Cup 2015 – Eindhoven

Van 2 t/m 5 april vind in Eindhoven de Swimcup/NK plaats. Dat betekent voor Racing Club en DES 4 dagen keihard racen. Voor Racing Club staan er 5 dames aan de start en voor DES 2 dames. De vijf dames namens Racing Club; Uma Kraus, Myrthe de Jong, Lincy de Winter, Maud Hoofs en uit Zwitserland overgekomen Rachel Blok, die in Eindhoven bij de ploeg komt. Voor DES staan Ilse Rijnja en Eef Hollander aan de start.

De Swimcup begint op donderdag met de 50 vrij voor Rachel, Myrthe, Lincy en Maud. Voor Maud en Eef is het volgende programma de 100m vlinder en daarna zwemmen zij beide nog de 200m wisselslag.
Op vrijdag begint de dag met de 200m vrije slag voor Myrthe, Rachel en Maud. Daarna is het de beurt aan Ilse en Uma om te knallen op de 100m schoolslag. Als laatste is het de beurt aan Eef die de 400m wisselslag gaat zwemmen.
Zaterdag begint de dag met het koninginnennummer de 100m vrije slag. Voor ons staan Rachel, Maud en Myrthe aan de start. Daarna de zware taak voor Eef om de 200m vlinderslag te zwemmen. Na de 200m vlinderslag is het de beurt aan Ilse en Uma om te laten zien hoe goed ze zijn op de 50m schoolslag. We sluiten de dag af met de 400m vrije slag voor Eef.
Op de laatste dag van de Swimcup begint de dag met de 200m schoolslag voor onze schoolslagzwemmers, Uma en Ilse. Daarna is het tijd voor Maud en Eef om de 50m vlinderslag te knallen.

Samen met de begleiders; Martijn van de Maagdenberg, Theo Beglinger, Hans Elzerman en Sandra Hoofs slaapt de hele groep op het vakantiepark in Mierlo. En gaan we er een leuk en goed zwemweekend van maken.
Pietercup
Tussen de series en finales door van de senioren op de Swimcup is het de beurt aan de jongste van de vereniging om hetzelfde te doen wat de senioren in de ochtend hebben gedaan. De minioren 3 t/m 6 staan dan aan de start van de Pietercup! Voor Racing Club gaan 25 minioren eerst op de foto met Pieter van den Hoogenband en gaan daarna racen in het 25m of 50m bad. Met 25 zwemmers is Racing Club na organisator PSV de vereniging met de meeste deelnemers! Alle minioren gaan super goed hun best doen bij deze spannende wedstrijd. De volgende minioren staan aan de start:

Minioren 3-4
– Thijs van den Berg
– Max Bosman
– Tyler Diependaal
– Aaron van Dongen
– Julian Kersten
– Joris Lissenberg
– Finn Schavemaker
– Bjorn Verkaik
– Milou Demirel
– Megan Jonkman
– Amelia Kuraesin (staat nog reserve)

Minioren 5-6
– Amy-Lynn Brittijn
– Bjarne Buijs
– Leonoor van Dijk
– Milan Hamel
– Chris van der Hout
– Ryan Hubregtse
– David Jagerman
– Woo Kun Kim
– Anthony Kraag
– Mirza Kuraesin
– Fiona Moerman
– Laren Schavemaker
– Keanu Streefland
– Loeka Wubben

Hopelijk zorgt deze speciale wedstrijd voor extra stimulans voor de jonge zwemmers om extra hard te zwemmen!

Check Also

71142177_2616942051701173_4249683991214424064_o

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap! Het was weer een mooie opening van het nieuwe …

FrenchSpainGermanEnglish