Home / Nieuwsbericht Racing Club Den Haag / Racing Club presteert goed op 2e competitiewedstrijd in de A-Klasse

Racing Club presteert goed op 2e competitiewedstrijd in de A-Klasse

Tijdens de 2e competitiewedstrijd in de A-Klasse heeft Racing Club goed gepresteerd. Zwem Vereniging de Zaan uit Zaandam was dit keer de gastheer voor de competitiewedstrijd waarin DAW, De Fuut, ZV de Zaan en Racing Club tegen elkaar ten strijde trokken.
Gehuld in uniforme paarse teamkleding was het team van Racing Club erop gebrand om weer een goed resultaat neer te zetten. Gedurende de wedstrijd bleek dat Racing Club er echt voor moest knokken, want het leek wel of het minder makkelijk ging of dat de andere teams aanzienlijk sterker waren dan de vorige keer. Vooral DAW was met enkele snelle zwemmers naar Zaandam afgereisd, maar Racing Club was ook gemotiveerd. Dit kwam vooral tot uiting bij de laatste twee estafettes, die Racing Club met kleine verschillen won. Zowel bij de dames als bij de heren werd alles eruit geperst om een goed resultaat te zwemmen en de estafette winnend af te sluiten.
Aangezien de resultaten van de andere verenigingen in de A-klasse op dit moment nog niet bekend zijn, kan er nog niets worden gezegd over het ‘landelijke’ resultaat van Racing Club in de A-Klasse.
Eén ding is zeker: alle zwemmers van Racing Club hebben wederom hun uiterste best gedaan om een goed resultaat te behalen! De volgende competitie wedstrijd vindt plaats in januari in het Hofbad en daar kijken wij nu al naar uit!
Klik hier voor de uitslagen per onderdeel.

Check Also

71142177_2616942051701173_4249683991214424064_o

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap! Het was weer een mooie opening van het nieuwe …

FrenchSpainGermanEnglish