Home / Nieuwsbericht Racing Club Den Haag / The Hague Swimming maakt zich op voor de 2e ronde van de Nationale zwemcompetitie!

The Hague Swimming maakt zich op voor de 2e ronde van de Nationale zwemcompetitie!

Aankomend weekend is het weer tijd voor de tweede ronde van de Nationale zwemcompetitie! Het team in de hoofdklasse staat na de eerste ronde op de 7e plek, maar de verschillen zijn nog klein. De beste 8 teams gaan door naar de finaleronde. Er kan deze ronde weer flink gestreden worden voor de finaleronde!

De ploeg in de B-competitie staat na de eerste ronde op de 3e positie! De beste 5 ploegen promoveren naar de A-klasse, dus ook hier biedt de competitie kans op mooie dingen! 

Ploeg B-Competitie zwemt in eigen Hofbad

We hebben dus alle support hard nodig om de goede resultaten van de eerste ronde voort te zetten! De ploeg in de Hoofdklasse reist aankomende zondag af naar Vlissingen. Waar het samen met de Zeeuwse Kust en Hiëronymus zal zwemmen. De ploeg in de B-competitie zal samen met WVZ 2 en Oceanus zondag in ons eigen Hofbad zwemmen. Het zou mooi zijn als er genoeg mensen zijn om de ploeg aan te moedigen!

Check Also

Hoofdklasse 2017 team

Teamprestatie basis voor goede finaleronde The Hague Swimming!

Na de goede lijn van de vorige rondes was het vandaag tijd voor de finaleronde. …

FrenchSpainGermanEnglish