Home / Nieuwsbericht Racing Club Den Haag / Trainingskamp L2T 2017 (Tot 12 jaar)
Trainingskamp L2T 2017 lopen

Trainingskamp L2T 2017 (Tot 12 jaar)

Dag 1: traingskamp

Vanmorgen zijn we vol enthousiasme en heel veel zin vertrokken richting Nunspeet. Na een busrit van anderhalf uur, kwamen we op onze bestemming aan. We hebben dit jaar 3 gebouwen. De recreatiezaal, een eetzaal, en een apart gebouw waar we slapen.

Trainingskamp L2T 2017 groepsfoto

Na een broodmaaltijd hadden Amber en Justin een sport en spel programma op het speelveld uitgezet. Erna hebben we voordat we naar het zwembad gingen, macaroni gegeten. Na een korte regenachtige wandeling kwamen we aan in het zwembad. Na een leuke zwemtraining waar iedereen erg zijn best heeft gedaan, hebben we nog heerlijke groentesoep en vla gegeten. Om half tien lag iedereen te slapen.

Dag 2: sport & spel

De dag begon met een ontbijt en een wandeling naar het zwembad. We hebben de ochtend getrained en bij terugkomst stond de lunch klaar. Het eerste deel van de middag stond in het teken van sport en spel op het sportveld. We hebben 4 sportonderdelen gedaan en hebben ook het weer van de 4 seizoenen gehad. We hebben van de zon genoten, de regen op ons hoofd gehad en opeens viel de hagel door de kou uit de lucht! Alles kan in april.

 Trainingskamp L2T 2017 moe Trainingskamp L2T 2017 lopen training

Na het sporten begon de knutsel en spelletjesmiddag. Je kon een pompom maken, een ware origami vouwen of kiezen uit alle leuke gezelschapsspellen. Na deze leuke en ontspannen middag, hebben we allemaal heel goed gegeten van de heerlijke kippensoep, gebakken aardappeltjes, kipkluifjes en salade. Als afsluiting heeft Lars met alle kinderen Levend Stratego gespeeld waarna het om 20.00 uur tijd was om naar bed te gaan.

Dag 3: vliegers

Vandaag de derde dag in Nunspeet. Iedereen lag nog heerlijk te slapen en werd wakker gemaakt. Bij het ontbijt hadden we gekookte eieren die allemaal op zijn gegaan. Om 8 uur vertrokken we al naar het zwembad, heerlijk dat het zo dichtbij is. Als we doorlopen zijn we er al in 7 minuten lopen. Iedereen heeft heerlijk getrained in het zwembad en aansluitend een spel met stokken in de gymzaal. Na de lunch hebben we vliegers gemaakt en opgelaten.

Trainingskamp L2T 2017 vlieger rennen Trainingskamp L2T 2017 vlieger neeeeeee

Na een tomatensoepje met stokbrood zijn de oudste kinderen weer naar de zwemtraining gegaan. De jongere kinderen zijn bij het kamphuis gebleven en de meeste hebben hun nagels alvast Koningsdag klaar gemaakt. De mooiste creaties met rood, wit, blauwe en oranje nagellak. Ook zijn er weer veel mooie pompons gemaakt en gezelschapsspellen gespeeld. De jongste kinderen zijn na een voorleesverhaal van Amber gaan slapen. De oudere kinderen zijn ook voldaan thuisgekomen na een leuke training en zijn na een bord pasta gaan slapen.

Dag 4: Koningsdag

Na weer een vroeg en lekker ontbijt met gekookte eieren zijn we Koningsdag goed begonnen. Het zwembad was speciaal voor ons een paar uur geopend. De warming up was erg spannend in een donkere sporthal. Iedereen heeft erg zijn best gedaan, behalve de verlichting die niet meer is aangegaan. Gelukkig brandden de lampen in het zwembad wel! Iedereen heeft erg goed getrained en we hadden alleen maar tevreden trainers!

Na de lunch werd het een spannende middag voor Justin. Hij is bezig met het afronden van zijn sportopleiding aan Roc Mondriaan en moest zijn examenopdracht doen. Dit betekende dat hij een Sport- en Spelmiddag heeft georganiseerd voor onze zwemmers. Het thema was Somer en gelukkig hebben we het drooggehouden. Het eindoordeel van Mevrouw Mondriaan, Lars en alle kinderen heeft hem laten slagen met een 8 als eindcijfer. Justin, top gedaan en gefeliciteerd! We eindigde feestelijk met oranje tompoucen.

Omdat morgenochtend de laatste ochtend is, heeft iedereen zijn tassen al ingepakt en de kamers netjes opgeruimd. Na het diner met frites, hamburger, salade en een ijsje als dessert wordt de avond afgesloten met een filmavond in onze eigen bioscoop.

Dag 5: de challenge

Na een leuke filmavond gisteravond, zijn we vanmorgen weer vroeg opgestaan. 6.30 werd iedereen gewekt om alle slaapspullen in te pakken en zich klaar te maken voor het ontbijt. De uitdaging was om alle spullen weer terug in de tas te krijgen en vooral de slaapzakken in de ‘net iets te kleine’ slaapzaktasjes te proppen ging supersnel! Wat een professionele inpakkers zijn onze zwemmers. Hierdoor liepen we voor op ons tijdschema en hebben we op ons gemak lunchpakketjes kunnen maken en genoten van ons ontbijt met een heerlijke croissant erbij. (Bedankt Onno voor het vroege ritje naar de bakker.)

Trainingskamp L2T 2017 team

In het zwembad begon de Challenge training. Een uitdaging voor iedereen op zijn eigen niveau, variërend van 45 tot 60 keer, 2 uur lang aaneengesloten 100 meter Wisselslag zwemmen en dat met aanmoedigingen van den trainers en begeleiders. Het was leuk en soms ook heel zwaar maar wat geweldig dat iedereen de Challenge heeft uitgezwommen. Superknap! Eerst lekker warm douchen en aankleden en erna als verfrissing een verkoelend softijsje.

Na een laatste wandeling naar ons huis en een lunch, kwam de bus ons ophalen en heeft de chauffeur ons binnen anderhalf uur weer veilig naar het Hofbad gebracht.

Trainingskamp L2T 2017 medaile

Bij aankomst kregen alle zwemmers een glimmende medaille omgehangen als herinnering aan het L2T Kamp 2017 met heel veel mooie momenten en waanzinnige prestaties van iedereen.

En vergeet niet; Je zwemt goed als je je best doet! Tot volgend jaar!

Check Also

71142177_2616942051701173_4249683991214424064_o

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap! Het was weer een mooie opening van het nieuwe …

FrenchSpainGermanEnglish