Home / Nieuwsbericht Racing Club Den Haag / Verslag herfstvakantie

Verslag herfstvakantie

Verslag herfstvakantie

De herfstvakantie is alweer ten einde. We zijn de herfstvakantie begonnen met twee trainingen in het weekend in het Hofbad. De T2T3- en T2R-groep begon na de training met de voorbereidingen voor de Racing Club lipdub. Het resultaat zullen we over enkele weken zien.

Op zondag werd er massaal aan de landtraining in het Montaigne Lyceum meegedaan. Onder het schrille geluid van het alarm werd er onverschrokken geconcentreerd doorgetraind onder leiding van Steven. Maandagmiddag na de landtraining meldden de meesten zich weer in het Hofbad voor de zwemtraining, waarna we met maar liefst 60 personen heerlijk pannenkoeken gegeten hebben in Howdy’s Pannenkoek Saloon. Op dinsdagmiddag werd er weer hard aan de lipdub gewerkt door verschillende groepen tot de training van 17.00 uur. Op woensdagmorgen togen we naar Zoetermeer waar we eerst zijn gaan bowlen (Chris was de overduidelijke winnaar, helaas Tamara …. met 48 punten ga je echt op voor de troostprijs) en met patatjes na afloop werd het een heel gezellig uitje. Op donderdag werd bij Sports Unlimited een uur spinnen voor de oudsten en een Zumbales voor de jongsten georganiseerd. Op heerlijke muziek werden de heupen lekker los gedraaid!

Op vrijdag begon het ONK voor de jeugd en senioren in Amsterdam, terwijl er dat weekend hard werd doorgetraind in het Hofbad met een 400 meter test op zondag. Tot slot werd de landtraining, zoals dat hoort, in het Montaigne Lyceum weer goed bezocht, waar Steven de oudste groep trainde en Lars de jongste groep, opnieuw onder het schrille geluid van het alarm. Gelukkig kwam de korfbalvereniging ons snel te hulp, waarna ook gelukkig het licht aanging.

Het is sportief een uitstekende herfstvakantie geworden met de juiste trainingsprikkel voor deze periode! Bedankt allemaal voor jullie opkomst, zowel op de trainingen als bij de sociale activiteiten. Als team zijn we weer hechter geworden.

Inmiddels wordt al weer nagedacht over het trainingsschema in de kerstvakantie. In de kerstvakantie zal er een beperkte  activiteiten- en trainingskalender zijn. Ook zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor het trainingskamp in de meivakantie. Houd alvast de week van 28 april t/m vrijdag 3 mei 2013 vrij!

Check Also

71142177_2616942051701173_4249683991214424064_o

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap! Het was weer een mooie opening van het nieuwe …

FrenchSpainGermanEnglish