Home / Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen

Informatie
Op basis van niveau wordt je ingedeeld in een groep, wat deze groepen inhouden staat beschreven in het HMOZ.

Binnen de verschillende groepen wordt er een onderscheid gemaakt tussen een active, performance en elitegroep.  Het clubtraject is een volwaardig opleidings traject waar je tot wel 12,5 uur kan trainen. De selectie groep is een topsporttraject.

Afhankelijk van het traject dat de zwemmer heeft gekozen biedt de club een totaalpakket aan, denk hierbij aan: hoogwaardige zwemtrainingen en land- en krachttrainingen aangeboden door professionals.

Hier hoort ook medische begeleiding bij en daarom worden er regelmatig afspraken ingepland bij een diëtist en fysiotherapeut, ook worden er mentale trainingen aangeboden aan de zwemmers.

Daarnaast vinden wij schoolresultaten belangrijk en daarom bieden wij huiswerkbegeleiding aan. Om alles in balans te kunnen houden krijgen onze zwemmers vanaf de juniorenleeftijd een persoonlijke coach aangewezen die hem hierbij zal ondersteunen.

Tijden:
Afhankelijk van het niveau en het gekozen traject, zal een zwemmer ingedeeld worden in een passende groep en de daarbij behorende trainingstijden.

Voor de tijden klik op de stad waar je wilt zwemmen.
Den Haag
Rotterdam

Proeftraining
Wilt u eerst een proeftraining? Alle zwemmers kunnen eerst meedoen met een proeftraining, zodat zij daarna kunnen kijken of ze ook echt lid willen worden. Daarnaast zorgt een proeftraining ervoor dat wij met elkaar kunnen kennismaken en dan weten wij in welke groep/niveau wij de zwemmer kunnen indelen.

Meld je aan voor een proeftraining.

Kosten
– Inschrijfgeld: éénmalig: € 15,-
– Contributie maandelijks €97,50
– KNZB contributie jaarlijks €55,-
– Dit wordt maandelijks automatisch geïncasseerd, met uitzondering van de maand augustus. De opzegtermijn is één kalendermaand.

FrenchSpainGermanEnglish