Zomer update

Beste zwemmers, ouders en trainers,

De zomervakantie is net twee weken onderweg, en de voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn al in volle gang. Natuurlijk is de overgang naar het Hofbad een grote verbetering voor onze vereniging. Dit gaat ons een hoop reistijd schelen! We kunnen iedere dag in het Hofbad terecht. Deze uren zullen we het bad meestal delen met de andere Haagse zwemverenigingen (DES en DSZ). Naast het Hofbad zal een deel van de wedstrijdploeg op vrijdagavond ook in Sportcentrum West in Rotterdam blijven trainen.

Ook wordt op dit moment aan de indeling een laatste hand gelegd. We wachten hier nog even op de laatste badwatertijden. Houd de website in de gaten!

Daarnaast zijn we met de zwemacademie druk bezig met de werving. Hierbij hopen we naast ‘Silvester’ op korte termijn nog een aantal partners te kunnen verwelkomen. Op dit moment zijn de eerste 8 zwemmers doorgestroomt naar de wedstrijdploeg, hebben we 26 leden in de zwemacademie zitten, en 11 (!) nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen.

Tot slot zijn we op dit moment ook bezig om te kijken of we de laatste stap van het LTAD (Train2Win) volgend jaar kunnen toevoegen aan ons programma, maar dit vraagt een hoop expertise, we houden jullie op de hoogte!

Met sportieve groet,
Lars Wouters

Check Also

71142177_2616942051701173_4249683991214424064_o

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap

Top resultaat op Nederlands Estafette Kampioenschap! Het was weer een mooie opening van het nieuwe …

FrenchSpainGermanEnglish